Fondo GVC Gaesco Japón, FI 

 

Rendibilitat de l’any 2024

18,47%

Amb data 31/03/2024

En aquests moments en què l’índex Nikkei ha recuperat els màxims històrics de 1989, li presentem EL SEGON FONS ESPANYOL MÉS RENDIBLE AL PRIMER TRIMESTRE DEL 2024, segons “Bolsamania” amb data 02/04/2024

Nivell de risc:  4/7

CARACTERÍSTIQUES DEL FONS

lanmding-1
 • Fons amb 18 anys de trajectòria

 • Inverteix com a mínim el 85% en Renda Variable japonesa

 • Inverteix en Renda Variable japonesa domèstica

 • LEls sectors japonesos exportadors no poden pesar més del 15% del patrimoni 

 • Índex de referència: TOPIX TR (EUROS)

 • Horitzó temporal recomanat de 7 anys
RENDIBILITATS
Dades amb data: 31/03/2024
banner-email-Apr-03-2024-02-03-50-5099-PM
Rendibilitat Comparada des de l’inici fase Value (09/11/20) fins al 31/03/24
Japon-4

Per què ara?

Actualment, el Japó constitueix un cas únic al món

 • El Japó és l’únic país del món on la inflació és una benedicció, després de dècades de deflaci.

 • La pujada dels beneficis empresarials acompanya, ara sí, la seva pujada borsària, com no va passar el 1989.

 • A idèntiques rendibilitats sobre el capital (ROE o ROCE), els seus múltiples de valoració són inferiors al de les empreses nord-americanes.
 • La feblesa del ien és molt favorable per a l’entramat empresarial japonès i per als inversors financers internacionals.

 • Aquest mes d’abril es donaran les primeres pujades salarials al Japó després de molts anys.

 

the-fushimi-inari-path-in-kyoto-2023-11-27-05-31-12-utc

FULLETS D’INTERÈS

També estan a la seva disposició a la CNMV, al domicili social de la gestora i a les oficines de GVC Gaesco

Encara no ets client?

Fes-te'n client de GVC Gaesco en pocs minuts, de forma segura i completament en línia. Obrir un compte no té associat cap cost

Ets client de GVC Gaesco?

Posa't en contacte amb el teu assessor patrimonial, escriu-nos a atencioncliente@gvcgaesco.es 
o truca'ns al 932712000 – 911988500 – 900909065, estarem encantats d'atendre't.

4 / 7  

* Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/7 indicatiu del menor risc i 7/7 de major risc

Dades del Fons: FONDO GVC GAESCO JAPÓN, FI*; ISIN: ES0141113037; Entitat Gestora: GVC GAESCO GESTIÓN, SGIIC, S.A.; Entitat Dipositària: Santander Investment,S.A; Entitat Comercialitzadora: GVC Gaesco Valores S.V., S.A. Accedir a DFI.

 

Avís legal. A la pàgina web es troba a disposició dels usuaris, un informe complet del Fons d'Inversió en el qual podrà trobar, entre altres, informació respecte a rendibilitats històriques obtingudes amb anterioritat a un canvi substancial de la política d’inversió de la IIC, sèries de rendibilitats històriques anualitzades, detall dels riscos associats a la inversió en IIC, etc. Els fons d’inversió impliquen determinats riscos (de mercat, de crèdit, de liquiditat, de divisa, de tipus d’interès, etc.), tots ells detallats al Fullet i al document de Dades Fonamentals per a l'Inversor (DFI). La naturalesa i l’abast dels riscos dependran del tipus de fons, de les seves característiques individuals, de la divisa i dels actius en els quals s'inverteixi el patrimoni d'aquest. En conseqüència, l’elecció entre els diferents tipus de fons s’ha de realitzar tenint en compte el desig i la capacitat d’assumir riscos per part de l’inversor, així com les seves expectatives de rendibilitat i el seu horitzó temporal d'inversió.

La finalitat de la informació continguda en aquest web és merament il·lustrativa i no constitueix ni una oferta de productes i serveis, ni una recomanació o oferta de compra o de venda de valors ni de cap altre producte d'inversió, ni un element contractual. Tampoc suposa assessorament legal, fiscal, ni d'una altra classe i el seu contingut no ha de servir a l’usuari per a prendre decisions o realitzar inversions. El fons d'inversió al qual fa referència és un producte de risc elevat i no resulta adequat per a tots els clients, consegüentment no pretén induir a l’usuari a operacions inadequades mitjançant la posada a la seva disposició de serveis o accessos a operacions i mercats que no responen al seu perfil de risc. Les rendibilitats passades no garanteixen de cap manera els resultats futurs. La tributació dels rendiments obtinguts per partícips dependrà de la legislació fiscal aplicable a la seva situació personal i pot variar en el futur.

Publicitat